Konsert yang tak akan sama sekali bos pergi..

Konsert yang tak pernah,dan tak akan bos pergi tengok..haha..korang nak pegi tak konsert macam ni?? nama band yang kat dalam gambar ni ialah "gwar"."gwar" ni salah satu band metal kat luar negara yang terkenal dengan kostum horor dan bebas..mereka juga gemar memancutkan penonton-penonton dengan cecair berwarna..so,sapa-sapa yang pegi konsert ni kena rajin cuci baju lepas habis konsert..macam kat dalam gambar bawah ni..hehehe..


 Tengok tu...senyum plak...macam best je..ee...

Sebelum dan selepas
Elok-elok baju putih tak koyak,dah macam kena libas buaya dah baju dia lepas habis konsert..hahah...!!

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)