Keputusan perlawanan uefa champions league real madrid vs fc barcelona 2011


Yeah..!! walaupun real madrid bermain seperti di medan perang,barcelona berjaya memenangi perlawanan penting sebentar tadi..hehe...barcelona menang dengan 2 - 0..kedua-dua gol dijaringkan oleh lionel messi..fuhh.....laju giler si messi ni main..

dalam perlawanan ini,pemain real madrid pepe telah dilayangkan kad merah kerana tindakannya yang mengeluarkan seni mempertahankan diri dengan menerajang kaki pemain pertahanan barcelona daniel alves..apa yang bos nampak dalam perlawanan tersebut,real madrid seperti biasa akan menggunakan elemen-elemen keganasan untuk melemahkan mental pemain barcelona..kalau tak caya,cuba korang tengok kat youtube..diaorang bukan ambik bola,,,diaorang nak ambik kaki pemain barcelona..haha...

antara pemain-pemain real madrid yang terkurang ajar pada pagi ini ialah yang pertama,pepe diikuti adebayor,arbeloa dan sergio ramos..tak kurang juga si marcelo yang dengan selamber badaknya memijak kaki pedro pemain barcelona..oklah..taknak kutuk banyak-banyak pemain real madrid..kang kena maki fan real  pulak..hahaha.....!!! boooo......!!! padan muka kalah...main dahlah kasar..macam tuttt........video selepas readmore..gol-gol yang dijaringkan messi..perghh...




2 comments:

  1. Agik asa real madrid.. Terit jak banyak star.. Star dah madot... haha..

    ReplyDelete
  2. hahaa....main kedak nak bunuh org..muka pepe paling layak digelar pengganas..haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)