Buffered earning oh buffered earning... ( nuffnang )

Tahun 2011 blog bos telah mendapat 5 buffered earning atau dalam bahasa melayu pendapatan terumpuk..gambar yang kat atas ni adalah buffered earning terakhir yang masih melekat..dan kalau korang semua nak tau,kesemua buffered earning blog bos ni tak ada ctr bonus..haha..entah macam mana la nak dapatkan ctr bonus tu kan...tetapi,selepas bos baca entri marina anak cik bob,bos pun cuba la praktikkan apa yang dia tunjukkan..nak tunggu kesan dia lepas ni macam mana..kepada nuffnang,terima kasih banyak sebab kasi buffered earning kat blog ni k..dapat la beli pampers anak dua tiga ketul..hahaha....!!


ni la buffered earning tu...hehe..


11 comments:

  1. hehe. pape pun 701 tetap mantop !

    ReplyDelete
  2. @ahfat

    yeah..!! tak lama lagi dah boleh cash out 701 bos..haha..!!

    ReplyDelete
  3. lumaya la tu..aku punya Incik Nuff nak beli kuaci pun tak lepas..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. maluw nyew titew.. eh, mental.. sori2.. sekali lagi..

    malu nya kita.. hikhik.. mekaceh sudi tepek link sy kat sini.. esok2 kalo dpt BE lagi, buat entry spesifik ok. tu sy nampak de iklan kepsi tu, dpt kot nanti BE kepsi..

    ReplyDelete
  5. huwalawei...gile banyak... mintak ckit bos... hehe

    ReplyDelete
  6. @marina anakcikbob

    sama2...harap2 ada lagi le BE lpas ni..hehe..

    ReplyDelete
  7. @alongxp

    haha...nah 50 posen..

    tak bnyak mana pun klau nak banding dgan org lain..kalau nak dibandingkan dgan cik epal punya..perghh...!! bagai langit dgan perut bumi..hehehe....

    ReplyDelete
  8. memang kalau dapat BE ni
    earning masyuk sikit

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)