Maharaja lawak minggu ke-2

Kepada sesiapa yang terlepas atau tak tengok maharaja lawak malam tadi,kat sini bos sediakan beberapa video kumpulan pilihan bos.kalau nak tengok aksi semua kumpulan,boleh pegi kat SINI.kebelakangan ni bos tersangat lah sibuk-menyibuk.tu la pasal blog tak update..ni pun tengah sibuk jugak.curi masa sikit.hehe..k,sampai disini saja hari ni,wasallam......ops.tekan readmore kalau nak tengok videonyer......



JAMBU


SEPAH


JOHAN


R2


NABIL




p/s : lawak yang bos paling suka ialah lawak kumpulan JAMBU..memang selamber muka 2 orang tu..haha....!!

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)