Wartawan memusnahkan istana pasir.

Istana pasir ni memerlukan 16 jam untuk disiapkan..bayangkan perasaan lelaki yang membina istana pasir ni ketika wartawan gedik ni menghempap binaan nya...wartawan ni pun satu..gatal-gatal nak berdiri atas baldi tu buat apa..kalau bos,dah lama bawak balik rumah wartawan ni..kasi dia minum breeze..hahahaha...!! 

p/s: readmore.


1 comment:

  1. kalau aku la..dah lame campak pompuan nih dalam laut!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)