Menara lego terbesar di dunia

Selama lebih 2 tahun chile memegang rekod membina menara lego terbesar di dunia..brazil berjaya mengambil alih takhta tersebut dengan perbezaan 10 inci je..ketinggian keseluruhan menara lego ni ialah 31.19 meter..sebanyak 500 ribu lego digunakan dan selama 4 hari untuk menyiapkan menara lego ni..korang tengok sendiri video bawah ni.


1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)