Pencetak kopi..cool !!

Sebelum ni bos ada buat entri lukisan atas kopi.sekarang baru bos tahu,bagaimana diaorang buat lukisan kat atas permukaan air kopi tersebut.memang terer la robot yang diaorang cipta ni..dan yang paling penting,dah sah-sah mahal kalau kopi ada lukisan ni kan..hehe..


3 comments:

  1. nak komen, tak keluar pon robot tu.. tapi tukang buat robot memang kreatif lagi inovatif! :-)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)