Senam muka dengan gambar ni kejap.


Hehehe..maharaja lawak..!!


6 comments:

  1. jenuh mikirkan pe mende motif gambar ni..HARHARHAR ^-^

    ReplyDelete
  2. LOL..!! bos pun tak paham..wakakaka...

    sbenarnya,gambar ni menunjukkan seekor itik yg terdampar kat pulau tanpa makan dan minum..kira mcm org tertinggal kapal la kan..yg lawaknya,dia tetiba dpt idea cmner nak lpaskan diri dari keadaan tu dgn terbang..itik kan boleh terbang...yg dia bangang baru terpikir yg dia blh terbang apsal...hahahaa....!!

    ReplyDelete
  3. @marina anakcikbob

    hahaha..!! lama jugak bos pike apa kena mengena negara snegal dlm entri ni..rupa2nya sengal...hahaha....

    ReplyDelete
  4. tgk pic pon bley senaman ka?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)