Jangan main-main dengan gam ok..merbahaya..

Inilah akibatnya bila memandang rendah keupayaan gam ataupun super glue ataupun gam gajah dan semua gam yang super-super..haha..lelaki dalam gambar ni,telah melekatkan satu aksesori di atas kepalanya pada malam halloween dengan menggunakan super glue..malang bagi dirinya apabila pada keesokan pagi,dia gagal menanggalkan aksesori yang terlekat di kepalanya..ke hospital le jawabnya..hehe..nak tengok macam mana doktor tanggalkan benda kat kepala dia ni,readmore untuk tengok video.










p/s : bos rasa lelaki yang dalam video ni,gay..hehe...!!

2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)