Drift kereta paling lama di dunia...haha...

Haha..dalam banyak-banyak drift,drift ni yang paling lama bos tengok..bagi yang minat sukan lasak kereta ni,tau la drift tu apa..siapa-siapa yang tak tau drift tu apa,boleh google sekarang..hehe...jom tengok video drift terpanjang dan terlama di dunia ni..kah kah kah..!!

video

p/s : panjang tak??? hahaha....tu namanya drift paling bangang di dunia..haha....


5 comments:

  1. memang drift yang memutuskan urut wayar hand break biler buat...wahahahaahahahah

    ReplyDelete
  2. gilerrrr...wat drift melangkau batas ubi tuuu....perghhhhh......hahaha xD

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)