Pakai topeng kalau nak mencuri duit dalam mesin atm.

Haha..tajuk dah macam blog mengajar pencuri mencuri je kan..kepada pencuri atau perompak-perompak di luar sana,kalau korang ingat mesin atm ni boleh dikopak sesuka hati,korang silap..bukan setakat bilik tu je ada cctv,dalam mesin atm ni pun ada cctv tau...haha..contoh perompak yang bangang yang merompak tak pakai topeng ni..senang je polis cari dia..clear sungguh wajah beliau..hehe...



 eh...asal mata tertutup tu bang? kena flash kamera ek...hahah..


tu dia....dengan penuh semangat mengopak..dia tak tau,yang peti besi tu diselaputi konkrit..kopak la,,,sampai pagi pun belum tentu terkopak benda tu..hihi...



6 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)