Cara orang negara china menukarkan daging babi menjadi daging lembu.


Orang-orang negara china mempunyai kemampuan luar biasa untuk memalsukan pelbagai jenis produk yang ada di dunia ini..antara yang kita dengar baru-baru ni ialah telur palsu..baru-baru ni jugak telah dijumpai sebuah restoran kecil di jiangxi,fujian telah menukarkan daging babi kepada daging lembu untuk mendapat lebih keuntungan..
Ye la kan,daging lembu lagi mahal dari daging babi ni..diaorang hanya perlu menuangkan cecair yang telah dicipta oleh mereka ke atas daging babi tersebut dan dibiarkan selama 90 minit..selepas 90 minit daging babi tersebut akan kelihatan seperti daging lembu apabila dimasak...
Harap-harap,tak sampai ke negara kita la benda ni kan..takut-takut tak leh nak bezakan daging babi dengan daging lembu nanti..haha...kalau mentah,boleh la kita tau..takut-takut dibuatnya daging burger..tak ke naya makan burger babi..haram wooo....tekan readmore untuk tengok proses penukaran daging tersebut.














2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)