Klon-klon laman web terkenal di dunia

Hambek kau...haha..bukan vcd,dvd je cetak rompak tau..laman web pun ada jugak..sebijik-sebijik tiru pulak tu..dari tulisan yang bos tengok dalam gambar di atas,nampak macam tulisan cina tak pun jepun.kalau tulisan cina tak hairan sangat sebab diaorang ni memang dah terkenal dengan menciplak jenama terkenal.kalau nak tengok hasil ciplak negara china ni,klik kat sini .jepun pun ada jugak tersenarai dalam ni kot..cuba korang tengok laman web youku tu..mirip laman youtube.kilik readmore la kalau nak tengok.









2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)