Modifikasi kategori bijak,terlampau dan jimat wang.


Siapa-siapa yang bumper kereta dia pecah atau rosak teruk,boleh cuba cara ni..(kalau muka tak malu haha..) tak pakai banyak modal.rasa-rasa la kan,lulus puspacom ni...haha...!!


2 comments:

  1. hehehe. macam ni pun ada jugee..

    ReplyDelete
  2. HEHE, dia sbnarnya nak save bajet, nak repair tunggu bila dpt gaji bulan depan..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)