Orang amerika syarikat tak bodoh ?

Ok..hari ni kita semua akan tengok sama ada rakyat amerika syarikat kebanyakkannya bodoh atau pandai..bodoh di sini bermaksud,diaorang ni kebanyakkannya kurang pengetahuan tentang dunia luar..sebagai contoh,korang boleh lihat video kaji selidik yang dijalankan di negara tersebut..kesian pulak bos tengok jawapan-jawapan yang diberikan oleh diaorang ni..ada ke patut tembok berlin dia cakap kat israel..hahaha...!! ada pulak yang kasi jawapan segitiga ada 4 sisi...ish-ish-ish....

4 comments:

  1. ade lak agame israeli agame islam.. ishh..

    ReplyDelete
  2. Org amerika mmg bodoh..
    Yang mentadbir dorg Yahudi..

    ReplyDelete
  3. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    Jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)