Pengawal pintu utama markas tentera vietnam.


Tentera dalam gambar ni dilihat oleh penduduk tempatan berdiri tanpa bergerak sedikit pun selama beberapa jam..mereka yang melihat kejadian ni merasakan ada sesuatu yang tak kena dengan tentera tersebut.korang nak tau apa yang terjadi dekat pengawal ni,tekan readmore..




Hahaha...pandai kerajaan vietnam ni jimat duit ek...pakai patung takyah bayar gaji...kakaka.....


1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)