Failbook

Hehehe..gambar kat atas ni sebenarnya gambar yang telah diubah untuk hiburan manusia-manusia yang ada di dunia ni..haha...troll face vs forever alone..kalau korang tengok dengan teliti,titik putus biru tu tak bersambung dengan wajah forever alone..haha..memang forever alone sesangat la kartun ni..forever alone ni sinonim dengan si telor tau..haha..!! telor banyak kasi trafik kat blog bos ni..tengkiu telor petpet..



2 comments:

  1. ce cite ce cite..tak bape nak paham la bos entri ni..

    ReplyDelete
  2. @leyzajamil

    biasa kan titik2 biru tu bersambung sesama yg lain..dlm gmbar ni menunjukkan ada satu kepala org warna kunin yg tak bersambung..kiranya dia ni tersisih dr masyarakat facebook ler..haha..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)