Buffered earning time takda mood nak buat entri baru



Nuffnang........kali ke-2 dapat BE bulan ni..masa bos tak banyak sangat depan komputer nak buat entri..rasa sungguh rugi..haha...dah bunyi pantun pulak kan...apa-apa pun,terima kasih nuffnang.lepas ni nak pegi memancing udang galah lagi..hahaha...!! syok rasanya bila berjaya naikkan udang ni..rasa tenang je...tunggu mood udang galah hilang,baru la ngadap blog lagi..kepada yang sudi singgah kat blog ni walaupun tanpa entri baru,bilionan terima kasih dari bos k..hehe....



7 comments:

  1. Bestnye.. sepanjang aku blogging ni, aku x penah dapat BE.. aku taktaw kat mana silap dia.. HUHU


    MySuaraBlog: Rambut oh Rambut

    ReplyDelete
  2. bestnya..dah lame x dpt BE..sadis..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. tahniah...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari

    ReplyDelete
  5. BE? Nuffnang? rasa bosan dah dengan nuffnang ni... hampeh

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)