UEFA champions league 2011 live streaming real madrid vs fc barcelona


Sudah semestinya pasukan pilihan bos barcelona....walaupun kecewa tak dapat piala raja sepanyol minggu lepas,bos yakin kali ni barcelona akan bangkit untuk memenangi piala uefa..hehe..kalau dapat final dengan man u best gak ni..boleh la man u balas dendam final 2009 dulu..ala...yang diaorang kalah 2-0 tu..hahaha..tak tau la kenapa bos anti sangat dengan pasukan man u ni..(man u = manchester united  lol..) ok la..sama-sama kita tengok pagi nanti pukul 2.40 pagi waktu malaysia..sambil-sambil tunggu 2.40 tu,leh layan blog kan..tak pun main game online.tembak-tembak musuh..haha..apa-apa pun,bos nak ucapkan padan muka real madrid,sebab merosakkan piala raja sepanyol yang diaorang menang tu dengan melenyek menggunakan bas pada minggu lalu..hehehe...jom layan video barcelona belasah real madrid 5-0.

Let's Make Malaysia the FB Capital of the World! 

Visca el barca !!! 


apa benda visca el barca tu?? hahaha....!!

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)