Potret atas roti

Nampak sedap potret ni kan...roti yang pelukis ni pakai ialah roti yang telah dibakar..manakala cat yang dia guna untuk lukis gambar tu ialah coklat ..hehe...dah sah-sah boleh makan ni...asyik nak makan je..mana tak perut semakin subur..hahaha...!!







6 comments:

  1. mmg nmpk cam sedap .kt rotiboy xde nih ,HAHA .

    ReplyDelete
  2. kreatif nya la hai..
    sambil lukis sambil jilat jari ..

    ReplyDelete
  3. kreatif dan sangat cantikk...

    -------------------------------------
    nak ajak join komuniti terbaru di Malaysia. Join dan dapatkan traffik percuma. http://www.ohbelog.com/

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)