Cara melindungi remote control dari habuk

Tebalkan muka korang pergi beli kondom.hahaha....!! lepas dah beli tu,ikut je dalam gambar ni..budak kecik pun boleh buat rasa-rasanya ni..hehehe...!!




5 comments:

  1. ngeeeeeeeeeeee tutup mata. hehe.. dni balut dengan plastik je :)

    ReplyDelete
  2. mesti cashier tmpt bli kondom tu xcaye nak bli kondom wat cover remote...haha

    ReplyDelete
  3. ni alasan nak beli kondom nih.. hoho. euuww~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)