Cabut gigi guna teknik unik..tak sakit...

Haha....pak cik ni memang nak cari penyakit la...memang tak la kalau bos nak cabut gigi guna teknik ni..mau kembang gusi seminggu ni...jom tengok video pak cik yang ganas ni..haha...tapi cara ni memang pantas dan menjimatkan wang..hehe...



p/s : ngilu !!!


No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)