Aksi lucah secara live di televisyen !!

Tak mau banyak tulis.badan letih sangat baru balik dari K-EL...hehe...saksikan kelucahan yang tak berapa nak lucah ni..

video

p/s : kenapa la nuffnang kasi BE time bos tengah syok cuti-cuti malaysia ek?? rugi woo......!!!!!


6 comments:

  1. nice...entry...:)
    thnx tau datng melawat...:)

    awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

    ReplyDelete
  2. haha....binatang oh binatang..masuk tv lak tu.kah3

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    kite tak nmpak pape pon...
    hukk...

    ReplyDelete
  4. hahaha..bodoh sial perangai..tak pasal-pasal jadi watak utama dalam berita..kesian kat reporter tu,nak fokus pun tak leh..haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)