Download video seks ahli politik malaysia !!

Download video seks ahli politik malaysia !!

Hahaha...!! mintak maap la ye...tengah belajar SEO ni...hehe...entri ni sebenarnya tentang seorang budak perempuan yang membuat hajat dekat satu patung manusia dimana setiap hajat yang ditulis kat kertas hendaklah diletakkan pada setiap lubang-lubang kecil dekat badan patung tersebut.seperti yang korang dapat tengok,badan patung tu dah penuh dengan hajat orang lain dan takda lubang lagi untuk si kecil ni..hehe...tapi budak perempuan ni bernasib baik kerana rupa-rupanya masih ada satu lubang yang tinggal..malu la nak cakap lubang apa,korang tengok la sendiri kat lubang mana budak perempuan ni letak kertas dia tu..hahaha...!!



p/s : orang-orang yang buat hajat tu malu kot nak simpan hajat dia kat lubang tu...ahahaha....!!




3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)