Trafik blog beautifulnara 80 ribu - 90 ribu sehari !! wohooo...!!!!


sembang-sembang ben ashaari dan beautifulnara..
TERGAMAM !! TERDEMAM !! TERDUDUK !! SEMUANYA TER... BILA DENGAR UNIK VISITOR BEAUTIFULNARA.COM !!!


7 comments:

  1. fulamakatak!..banyak tuh..kasi la sikit kt kite kan..huhuu

    ReplyDelete
  2. bnyk giler tu..nk dpt 500 uv pun susah..hehe..

    ReplyDelete
  3. saya la yg menyumbang kat abg nara...hehehe..blog bos pun saya layan gak...blog telor...suke sgt!

    ReplyDelete
  4. tp saya tak heran sgt kalau blog2 hiburan cam beautifulnara ni dpt hit UV sebnyk tu. org malaysia kan suka gosip dan hiburan. tp xtau la camne hukum sumber berblogging psl hiburan dan gosip ni. xmau komen lebih2. huhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)