Ucapan terbaik sepanjang zaman...!!

Dalam banyak-banyak ucapan kat dunia ni,ucapan ini yang bos rasa paling best..haha...sebab yang mendengar ucapan ni sangat-sangat sporting...dah macam ucapan hitler pulak...cakap sikit,ada orang sorak,cakap sikit,ada orang sorak...tak ke best kalau macam tu...macam perdana menteri kita datuk seri najib cakap, " SATU...!!!" orang kat bawah sahut," MALAYSIA...!!!!!" haaaaa......lebih kurang macam tu ler.....video lepas korang hit readmore k...


5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)