Doktor gigi jalanan..expert woo..!!

Seorang doktor gigi jalanan di india menunjukkan skill nya yang mampu memasang gigi palsu dengan menggunakan alatan yang kurang lengkap...kita semua sudah sedia maklum,yang di india terlalu ramai menghasilkan doktor...hehe..tu la pasal saki bakinya terpaksa mencari  nafkah di jalanan...

tapi bos respect doktor ni kerana mampu melakukan tugasnya walaupun dalam keadaan serba kekurangan...tapi kualitinya tak tau pulakkan....tapi,bolehlah bagi penduduk dekat situ yang kehidupannya kais pagi makan pagi,kais petang makan pe...........tang.......readmore kalau nak tengok doktor ni pasang gigi palsu pelanggannya...











7 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)