Tandas berteknologi tinggi

Tandas di atas luarannya je nampak biasa-biasa kan..tetapi,tempat pembuangan najis manusianya,sangat lah canggih..tak payah nak cuci guna tangan..semua dah ada dekat mangkuk tandas tu sendiri..kita cuma perlu tekan butang yang disediakan sahaja...bila lah malaysia nak ada benda ni kan...kalau ada pun,mesti dah tak macam mangkuk jamban lagi..haha....!!




6 comments:

  1. pastu cane nk gune tu? kalau kte tekan buttons tu nanti die bole cuci kasi bersih btol ke kt situ? hehehe ampun sbb bnyk tnye. :p

    ReplyDelete
  2. ai, nak beyak pon canggih giler macam ni, baik berendam terus dalam mangkuk tu..

    ReplyDelete
  3. walaweiii nk gune pon cam sayang je klu gini...

    ReplyDelete
  4. alang2 dah frist class..
    tido skali la dalam tu.. :P

    ReplyDelete
  5. Hahaha, kt hotel Hilton and lemeridien kt kl sentral tandas mcm gini. Serupa. g la check in situ tgk tandas die :D

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)