Perlu sejuta kawan di facebook untuk kahwin..!!

Apa...!! jeng jeng jeng.....haha...ini cerita betul,bukan main-main tau.. yang nak kena kumpul kawan sampai sejuta tu perempuan k..hehe...apa punya lelaki la...syarat ni tunang dia yang buat..nama perempuan ni kelly coxhead,32 tahun dan telah bertunang selama 10 tahun...huh...10 tahun lama tu...

yang lelaki ni pula nama dia paul mappelthorpe seorang mekanik dan telah dinobatkan sebagai lelaki paling tak romantik di england setelah dia menolak untuk berkahwin dengan tunangnya selagi tidak mendapat sejuta kawan di facebook...

sekarang ni kelly telah berjaya mengumpul 27,000 kawan dan dia mesti mendapat sejuta kawan sebelum tarikh perkahwinan impiannya pada 11/11/11...ish ish ish.......korang rasa dapat tak kelly ni kumpul sejuta kawan sebelum tarikh tersebut?? kalau bos,dah lama dah blah......hahaha...!!


7 comments:

  1. aku pun nak jd kawan dia!nanti,10.11.11,aku remove dia sbg kawan.hahaha!(tak baik betul)

    ReplyDelete
  2. @menusuk hati
    haha...kesian ppuan tu kan...kalau bos,dah lama dh carik yg lain..haha...tak baik jugak la bos ni kan..@@

    ReplyDelete
  3. dpt punye..mari menabung kawan..ahaha

    ReplyDelete
  4. aiseyh, orang lagu ni pown ada ka..
    erm, rasanya sempat kowt..
    Insyaallah.. ;)


    MySuaraBlog: Sperma Dan Kesuburan Lelaki

    ReplyDelete
  5. Ni macam alasan tunang dia tanak kawin dengan dia je, mesti tunang dia ingat dia takleh kumpul 1 juta, tu yang letak syarat camtu tu. Hai kelakar kelakar. :D

    ReplyDelete
  6. macam x sempat je.. cakap je la nak cari len.. ni wat syarat mengalahkan puteri gunung ledang... ahhahahahaha..

    ReplyDelete
  7. Tipulah , kan max kwn kt fb 50003 je

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)