Pasangan kantoi main di kereta..!!

Laa....tu la...lain kali.kalau dah terdesak sangat nak buat maksiat,jangan buat tempat terang....dah lah buat dosa,kantoi pulak tu...walau segelap mana pun cermin kereta kau,namun kau tetap tak boleh bersembunyi dari lensa kamera paparazi ni..haha...jom tengok wajah-wajah kantoi....






 HAHAHAHA !!! yes yes yes yes...!!!

9 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)