Pasangan buat rekod terbaru | bercium paling lama di dunia

Assalamualaikum....fuhh...lama giler tak buat entri baru..demam melanda lagi..hehe...seksa tahan sakit tekak tau...okok..hari ni bos nak kongsi video pasangan dari pattaya thailand yang berjaya memecah rekod bercium paling lama di dunia iaitu selama 46 jam 24 minit...rekod sebelumnya 32 jam 7 minit 14 saat yang dipegang oleh pasangan dari negara jerman..

pasangan suami isteri ni yang bernama Ekkachai dan Laksana Tiranarat (tak tau plak bos yang mana laki yang mana bini ni)haha..adalah antara 14 pasangan yang menyertai pertandingan bercium paling lama di pattaya sempena hari kekasih..pasangan ni telah mendapat cincin berlian bernilai 50,000 baht(1,606 dolar) dan 100,000 baht ( 3213 dolar ) duit tunai..


diaorang ni pulak terpaksa minum,makan pergi tandas bersama-sama sebab syarat utama pertandingan ni tak boleh lepaskan ciuman..huh..!! seksa tu...nak gi berak sama-sama jugak ke....?? hahaha....!! kalau bos dah lama lepas dah...tak sudi nak bau haruman menakjubkan tersebut...kehkehkeh....

kalau nak tengok video tekan readmore..malas nak letak depan takut load lambat plak nanti kan..hehe..



10 comments:

  1. ish pelik2 dunia sekarang...
    ehehe

    ReplyDelete
  2. @NARDtheNERD

    tak lalu nak makan klau mcm ni..haha

    ReplyDelete
  3. @A.s.t.i.n.a

    tu la pasal...dah la tak gosyok gigi..hahaha..!!

    ReplyDelete
  4. penemuan luar biasaMarch 7, 2011 at 10:28 PM

    perrghhh.. kebas mulut wooo..kehkeh..

    ReplyDelete
  5. orang Islam takleh join ni sebab nak kena solat tak leh cium2 :D

    ReplyDelete
  6. @ardinihumaira

    haha..betul2..nanti susah nak rukuk...@@

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)