Alarm kereta yang unik

Untuk mengelakkan dari berlakunya kecurian kereta,maka terciptalah alarm atau penggera kereta..tetapi kecurian kereta tetap jugak berlaku kan...mungkin kerana pencuri dah boring atau tak gentar lagi dengan bunyi-bunyian yang dikeluarkan oleh sistem keselamatan ni...maka terciptalah satu bunyi baru dan unik yang mungkin akan mengurangkan kecurian kereta pada masa sekarang..nak tahu bunyi apakah itu,,,,,,,,,,? sila tekan readmore untuk dengar bunyi unik tu..hehe...


p/s : 2 hari lagi bos akan terbang ke kuala lumpur,berbekalkan tuala yang diikat dibelakang dan berseluar dalam di luar seluar...haha....nak tanya sikit....kalau nak naik petronas tower tu,guna tangga ke,naik guna lif???? hahaha..........!!!

3 comments:

  1. hahahaha..kalau macam tu la bunyik alarm kereta, memang ramai la orang keluar gi tengok.. cuba cari kot-kot ada kat sini ke: :P

    Jenguk kejap: Syarat baru BNM bagi memohon kredit kad berkuatkuasa

    ReplyDelete
  2. terrbaik!hahahah
    sangat seram bunyinya~


    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)