Seluar dalam segera

Hah...!! jangan terkejut...benda ni memang betul-betul terjadi..bukan cobaan ek..haha...bagi sesiapa yang mempunyai penyakit lupa,boleh lah beli instant underpants ni..mana tau,bangun pagi nak cepat pegi kerja,terlupa nak pakai seluar dalam kan....pernah ke korang terlupa pakai?? hehehe.....!! 
seluar dalam segera ni cara nak pakai dia macam masak maggi jugak..cuma letak air je..lepas tu,dah sedia diguna pakai..bos ada letak video sekali kat bawah...kalau rasa nak beli,taip je kat google instant underpants k..bos tak nak beli sebab bos tak pernah lupa pakai seluar dalam...huahuahua....!!!





5 comments:

  1. hahahaha ! XDD
    baik punyaaa seluar !!

    ReplyDelete
  2. lol..
    utk emergency ada gunenya..kot2 terkencit dlm sluar ke.

    ReplyDelete
  3. mak aih. macam makanan la pulak instant2 nie. bra segera x de?

    latest : Ketagih Alkohol Di Usia 3 Tahun!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)