Beg tangan berlian termahal di dunia | RM 13.68 juta

Beg yang diberi nama " The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse " telah mencatatkan rekod sebagai beg tangan berlian termahal di dunia dengan harga RM 13.68 juta atau  USD 3.8 juta !! disaluti emas 18 karat dan beratatahkan 4517 butir berlian.... kalau beli kereta proton inspira dalam anggaran bos, kita dapat 139 buah...kalau kereta myvi pulak kita dapat 253 buah...!! kalau kereta kancil 471 buah....satu kampung boleh pakai kereta kancil...hahaha.........!!


8 comments:

  1. sapa yang beli ni mmg tak sayang duit la =='

    ReplyDelete
  2. sapa yang beli ni mmg tak sayang duit la =='

    ReplyDelete
  3. kalau bos,bos beli keta myvi..haha..boleh buat kompeni sewa keta..hehe.....

    ReplyDelete
  4. mmg mahal ni bos..boleh order.?hehe

    ReplyDelete
  5. tak makan 30juta tahun semata2 nak beli beg ni gamaknye.. uu tak sanggup ;p

    ReplyDelete
  6. giler la..ada ke org nak beli tu??ish2

    Meh singgah: Seksinyer dia!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)