Pelakon tambahan yang hebat

Korang kenal tak lelaki yang kat dalam gambar atas ni? mula-mula bos tengok gambar ni,bos tak tahu siapa sebenarnya dia sehinggalah bos tengok video dia kat youtube.rupa-rupanya dia ni seorang pelakon tambahan yang sering kali muncul dalam movie kat hollywood .nama dia jesse heiman.dalam cerita chuck pun dia ada jugak wo...hehe...movie pertama yang dia berlakon ialah american pie 2.jom tengok video jesse heiman ni..muzik background dia cukup seram...haha.........!!



4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)