Cara memancungkan hidung tanpa pembedahan

Satu lagi gadget dari negara jepun yang sangat berguna bagi mereka yang ingin hidung yang tinggi,slim,mancung dan pipi tersorong-sorong..haha...!! alat ni bila dah dipasang kat hidung kita,ianya akan bergetar tau..korang cuma perlu 3 minit je sehari pakai benda ni..kalau nak lebih boleh jugak,tapi susah la korang nak minum atau makan kan..harga pulak $144.dalam RM 500 lebih..kalau nak, leh order kat sini.


8 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)