Apakah maksud tersirat gambar ini ?

Yes....soalannya seperti tajuk di atas..apakah maksud tersirat gambar ini ? hahaa....apa yang isimewanya di hadapan lelaki-lelaki ini sehinggakan benda yang selalu menjadi tarikan mata kaum lelaki berada di sebelah  mereka tidak dilayan sama sekali....adakah dia orang ni gay atau gambar yang diaorang nak ambik tu lebih best dari yang di sebelah mereka?? hehehe...sapa-sapa yang masih tak faham maksud bos,boleh tengok gambar-gambar seterusnya k..haha....yang penting,bos tak gay k...hahaha...!!




 p/s : hehe...menggoda sungguh...kalau korang yang lelaki mesti jeling-jeling kucing kan...hahaha....!!


10 comments:

  1. tak silap aku, ni iklan luar negara psl produk lense kamera yg wide angle. wide smpai leh capture pom2 tu skali ;)

    ReplyDelete
  2. aku tak nampak...aku tak nampak.... aku tak nampak ape yang tersirat...eh ada cameraman ke? isk isk isk..aku cuma nampak "keindahan ciptaan tuhan" yang semestinya... "WOW"! i-like....hahahhaha

    bos..aku pun bukan gay...dan semestinya aku ok!....

    ReplyDelete
  3. hahaha...org yg take picture tu die bute mate sebelah haahhaa

    ReplyDelete
  4. wayang aje tuu..agak2 ladies tu terleka sket siapla kene candid. name pon lelaki ;)

    ReplyDelete
  5. alah, kalau tengok awek kt sebelah tu pun bukannya dapat apa, baik layar kamera.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)