Gambaran tahun 2000 pada tahun 1910

Gambar yang kat atas ni adalah cetakan pada tahun 1910 yang menggambarkan kehidupan pada tahun 2000...ada yang kurang tepat,dan tak tepat langsung..haha..siap ada polis pakai sayap lagi tahan pemandu kat udara...imiginasi berlebihan dan melampau..cetakan-cetakan ni boleh didapati di National Library of France (BnF)  bos nak lukis jugak lah lepas ni..haha...gambaran tahun 2090..!!






















5 comments:

  1. tapi at least, mereka mempunyai daya imaginasi yang tinggi, dan ade yg benar, ade yg nonsense..

    hahahhaa

    ReplyDelete
  2. manusia berterbangan..
    cool..

    ReplyDelete
  3. part karoke tu.. haha tak tahannn

    ReplyDelete
  4. pergh!ada sayap!memng coollah otak org dulu2

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)