Air mata meleleh tanpa disedari...

Huhu...sedih je bunyi tajuk ni kan..tapi,memang sedih pun...tadi masa bos layan youtube,jumpa video ni..kisahnya,2 orang lelaki bela seekor singa..sampailah singa tu besar dan diaorang tak mampu lagi nak jaga sebab besar sangat dan mungkin bahaya kan,jadi diaorang buat keputusan untuk hantar singa belaan diaorang ni ke afrika untuk menjalani kehidupan di tempat asalnya..

selepas beberapa ketika,budak 2 orang ni pergi ke afrika untuk mencari singa kesayangan mereka..kira melepas kerinduan la kan..dan korang nak tau apa jadi?? korang lihat la videonya..memang mengharukan dan terharu-haru rasanya...bos nak buat pengakuan yang air mata bos meleleh tanpa disedari semasa tengok video ni...hehe...kalau korang tak leleh air mata tengok video ni,tak tau la nak cakap apa kan...nak sambung nangis balik ni..haha.....!!


p/s : serius,touching gila..........!!


12 comments:

  1. huhu rasanya dah tgk video ni, terharu

    Terkini : Panas!!!

    ReplyDelete
  2. Kami daripada.....
    Universiti Malaya (UM), Kuala Lumpur
    Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Selangor
    Universiti Putra Malaysia (UPM), Selangor
    Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang
    Universiti Teknologi Malaysia(UTM), Johor
    Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pahang (dulu KUKTEM)
    Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kuala Lumpur
    Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah
    Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Sarawak
    Universiti Malaysia Sabah (UMS), Sabah
    Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak
    Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Negeri Sembilan (dulu KUIM)
    Universiti Teknologi MARA (UiTM), Selangor
    Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Terengganu (dulu KUSTEM)
    Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Johor (dulu KUiTTHO)
    Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Melaka (dulu KUTKM)
    Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Perlis (dulu KUKUM)
    Universiti Darul Iman Malaysia (UDM), Terengganu (Kini UniSZA)
    Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Kelantan
    Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Kuala Lumpur (dulu ATMA)

    Politeknik Ungku Omar, Ipoh, Perak
    Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan, Pahang
    Politeknik Sultan Abdul Halim Muadzam Shah, Jitra, Kedah
    Politeknik Kota Bharu, Kok Lanas, Kelantan
    Politeknik Kuching, Kuching, Sarawak
    Politeknik Port Dickson, Si Rusa, Negeri Sembilan
    Politeknik Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Sabah
    Politeknik Shah Alam, Shah Alam, Selangor
    Politeknik Johor Bahru, Pasir Gudang, Johor
    Politeknik Seberang Perai, Permatang Pauh, Pulau Pinang
    Politeknik Kota, Melaka, Balai Panjang, Melaka
    Politeknik Kota, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu, Terengganu

    Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM)
    Kolej Matrikulasi Perlis
    Kolej Matrikulasi Kedah
    Kolej Matrikulasi Perak
    Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
    Kolej Matrikulasi Melaka
    Kolej Matrikulasi Johor
    Kolej Matrikulasi Pahang
    Kolej Matrikulasi Labuan
    Kolej Matrikulasi Pulau Pinang

    Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim
    Sekolah Dato Abdul Razak
    Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Sulaiman
    Sekolah Menengah Kebangsaan Putra
    Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Puan Muda Tengku Fauziah
    Sekolah Menengah Kebangsaan Sanglang
    Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Ahmad

    TADIKA Perpaduan Kampung Alor Bakong
    TADIKA Kemas Taman Pelangi
    TADIKA Kemas, Kampung Attaduri
    TADIKA Pelita, Taman Langkap Jaya
    PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM(PASTI)

    Majlis Pewakilan Pelajar (MPP)
    Ketua Pengawas
    Ketua Pengawas Pusat sumber
    Ketua Kelas
    Penolong Kelas
    AJK Kelas
    Ahli Surau Sekolah (ASS)
    dan
    semua Pelajar – pelajar …………………....
    MENYUKAI ENTRI anda!!!!
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
    ´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
    ´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
    ´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
    ´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
    ´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
    ´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
    ´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
    ´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
    ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´

    ReplyDelete
  3. Ya Allah... serius toucing.. :(
    menitik air mata tengok..
    dia dari kecik tido dengan 2 orang tu tup2 kena tinggal kat utan sorang2, memang la rindu bangat...
    aku donlod ye bos..
    buat kenangan..

    ReplyDelete
  4. tengok lagi sekali, nangis lagi.. sob sob..

    ReplyDelete
  5. @marina anakcikbob
    tu la pasal..memang tersentuh sgt..hehe..

    ReplyDelete
  6. fuhh ! memula tak kuar air mate,,second tyme leleh gakk,,sob sob,,tetibe rindu my kucing :'(

    ReplyDelete
  7. penemuan yg sangat luar biasa.. mmg touching,,

    ReplyDelete
  8. Dah tgk sblm ni...mmg terasa gak jiwa gua nih...hehehehe

    ReplyDelete
  9. yup!! pemilik lion yg nama christian ni adalah Anthony Bourke and John Rendall..

    aku tabik kat mereka ni.. huhuhu..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)