Aksi seorang budak pertama kali tengok video lucah..haha..!!

Haha.....melopong mulut tu.........mari kita lihat gelagat budak yang baru pertama kali tengok video lucah ni...hehe...agak-agak la sikit mulut tu kan...kang masuk lalat baru tau...awas...kena tengok apa yang anak-anak anda buat depan komputer.dunia sekarang ni makin senang nak dapat benda macam ni..


8 comments:

  1. hahah jgn dibiarkan budak2 terdedah aksi2 cmni, gelak2 gak. btol tak? hehe

    ReplyDelete
  2. hadoi.. mcm2 penemuan luar biasa zaman skarang nih..

    ReplyDelete
  3. huahahahaha...smp camtu skali ke? gilek ah...budak2 zaman skang pon ade ke yg camtu?

    ReplyDelete
  4. Jom beli domain dengan harga RM10 untuk setahun. .murahkan?? Download gak filem melay terbaru hanya di http://www.itsmesepul.blogspot.com .

    ReplyDelete
  5. haha.. kurang asam tol depa gelak.. haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)