Popcorn made in china part 2.....wow !!

Dulu bos pernah letak gambar popcorn made in china tapi cuma gambar..hehe..kali ni bos dah jumpa videonya..memang wow!! betullah.....nampak ganas cara diaorang buat popcorn ni..dah macam main meriam buluh pulak bos tengok....hehehe.....!! read more untuk video popcorn bergabung meletup ni..ala-ala stacy dan adam...hahaha....



2 comments:

  1. Jom register di www.youthster.tk . . . website sosial malaysia . .baru buka pada 7 Mac 2011 . . Admin masih dperlukan . . .

    ReplyDelete
  2. owh, mcm tu ea nak wat popcorn..
    agagagagaga

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)