Tali Kasut Bercahaya....Cool..!!

 Bagi yang suka pergi ke tempat yang gelap-gelap tu contohnya club-club malam la...bolehla cuba pakai tali kasut ni..hehe...mesti dapat tarikan yang luar biasa punya...boleh pilih nak warna apa...kelip-kelip atau tetap...bos nak satu tapi tak tau mana nak beli..kakaka...







4 comments:

  1. pergh..ni sesuai utk kaki2 clubing ni..

    ReplyDelete
  2. lawa2.. tp nmpk mcm jakun lak kalo pki sorang2... ahahhaaha..

    ReplyDelete
  3. hoho
    pasar mlm xdek jual ker
    kalu ada ni mmg x laku dh kasut krok:p

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)