Gunting Rambut Tak Guna Gunting Part 2..


Haa...dulu bos ada postkan pakcik yang gunting rambut guna api ni..tapi foto je...boleh lihat kat sini...yang ni videonya pulak..nak tengok betul atau tak betulkan..gambar bukan boleh percaya sangat..hehe..





Apa macam??ada berani nak gunting dengan pakcik ni...hahaha...

7 comments:

  1. woooo..belum pernah nengok org gutning pakai api..tebako smua rambut botak jadinye :)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    agak2 caj dia lagi mahal ke murah
    cam snang jer tgk

    ReplyDelete
  3. makk aiiii... silap2 satu kepala hangusss...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)