Skil Yang Menakjubkan..


Bos rasa la kan,pelukis yang melukis gambar kat atas ni mesti ambil masa yang lama untuk melengkapkan lukisan dia ni.lukisan ni kira macam lukisan Da Vinci la,ada mengandungi maksud yang tersembunyi..kalau nak tau apa yang tersirat dalam lukisan ni,tekan readmore..memang menakjubkan la skil pelukis ni..erm...nama pelukis ni,,,,,entahlah..haha... 





 Belum lagi la..zoom lagi



 Lagi



 Dan lagi



 Haish..dah nampak sikit dah pun..





Haha...dah sampai pun...ni lah benda tersembunyi tu...tak nampak jugak?tak patut....hehe..Gatai la pelukis ni...hua hua hua..

6 comments:

  1. hishhh..
    ingatkan ape dia laaa..
    :p

    ReplyDelete
  2. hahaha. jenuh aku tgk.. hampeh sungguh.. yg kecik 2 jugak difokusnye.ahahaa

    ReplyDelete
  3. bile tgk betul pic pertame xde pon kaitan ngn pic yg ade ajing tu..cam pelik je...

    ReplyDelete
  4. anony:entah lah pok,suka-suka je kot..haha..bergurau pulak..

    darkbatman: bos tengok pun macam tak kena dgn pic pertama mcm yg anony gitau,tapi ni untuk hiburan je..hehe..

    ReplyDelete
  5. ahahaha..siot je..tak de menatang lain nak letak!

    ReplyDelete
  6. haha terkebil2 mata tengok . ingat ape laaaa . heee . nak share jugak boleh ? ^^

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)