Apa Ada Dalam Lif Ni..

 Tengok luar macam lif biasa je kan...mari kita intai dalam lif ni...jom-jom-jom , kita intai-intai...












Hehe...pakej tuu....jadi,kalau lepas ni ada yang turun kerja tak sempat mandi kat rumah,bolehla tumpang mandi dalm lif ni kan...haha..idea bernas ni..letak lagi kat situ tabung untuk sekali mandi 30 sen..masyuk lagi...

2 comments:

  1. wah...kat melaysia kalau buat gini
    warga asing je la yang sibuk guna..

    ReplyDelete
  2. MAK EIH??? haha~ bayangkan... kat malaysia buat.. aik3?? bukan ke dalam lif ada.. kamerA???

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)