Patung Barbie Versi Arab...Hehe..

 Selalu kita tengok patung barbie ni seksi je kan...haa....ni dia versi Arab..kasi tudung dia punya aurat da...geram tul tengok yang bertelekung tu...nak beli untuk anak-anak...tapi kat Malaysia ada ke jual patung barbie macam ni???










Macam ni kan best...sejuk perut bos tengok...hehe..boleh la anak-anak tiru pakaian patung ni kan..contoh yang baik untuk budak kecik...mesti lepas diaorang beli patung ni,suruh bapa belikan pula telekung pulak kan..harap-harap kerajaan Malaysia import jugak patung Barbie macam ni...

5 comments:

  1. betul2.. cantik la...
    tapi nanti ade lak yang kata
    memang patung2 tak baik simpan dalam umah..
    tak kira la patung pakai tudung atau yang tak pakai ape pun..hehe

    ReplyDelete
  2. ye tak ye jugak ek...haha..bos lupa la..thanks sbb ingat kan bos...

    ReplyDelete
  3. saya suka kan patung barbie

    ReplyDelete
  4. leh jer simpan dlm umah tp jgn dihias !

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)