Mainan Luarbiasa Untuk Kanak-Kanak 5 tahun Ke Atas


Kalau korang tengok mainan ni,mesti korang rasa yang ianya bukan hanya untuk kanak-kanak 5 tahun je,tapi untuk bapak kanak-kanak pun boleh...haha..tengok anak panah kat dalam gambar tu pun dah tau..5+=5 dan ke atas la kan..maknanya,orang dewasa pun boleh main mainan ni..kah kah kah.....





Tu dia....hua hua hua...sapa punya idea la bagi kanak-kanak main mainan rupa gini..tak sesuai...haha..gerenti jepun punya barang ni..jadi kepada yang laki-laki tu,ada rasa nak beli tak? haha....

: p

3 comments:

  1. bengong la seyh pencipta mainan nie, perverttt

    ReplyDelete
  2. hahahaha...
    aku x kan bg bakal anak n laki aku maen..
    hauhauhuhaa

    ReplyDelete
  3. haish, banyak tol penemuan2 18sx kat blog bos ni..seyes..
    ni mesti google merapu2 ni.,..huhuhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)