Nenek Ganja ( Marijuana)


Tua-tua pun masih nak edar dadah...aiya..nenek yang kat dalam foto ni berusia 94 tahun.kantoi pulak bawak ganja 5 kg..nak hukum macam mana ni ek? hehe..nak hukum gantung sampai mati,,,memang nenek ni dah nak mati pun..kalau kat Malaysia,hukuman apa patut dijatuhkan kat nenek ni?




Siap lilit kat badan lagi tu..



Dahsyat jugak nenek ni..tak padan dengan tua..

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)