Pembakar Semangat Pemuda China Untuk Menjadi Askar..


Gambar yang bakal korang lihat adalah gambar yang digunakan untuk memotivasikan askar-askar negara China supaya lebih bersemangat untuk menjaga keamanan negara mereka..gambar ini juga dipercayai dapat memupuk minat pemuda-pemuda mereka yang lain untuk menyertai angkatan tentera negara itu...Kalau Malaysia,gambar apa yang dapat memberi semangat askar-askar kita ek?hehe..


















Patutla bersemangat sangat nak jadi askar...hahaha...ada udang di sebalik kem tentera rupanya...kah kah kah...


Kalau Malaysia buat kem tentera macam kat dalam gambar ni,bos yakin dan pasti,tak ramai anak-anak muda yang menganggur kat Negara kita...haha...gurau je..astaghfirullah al azim....

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)