Macam Ni Punya Kahwin Pun Ada...

 Ha...dalam gambar ni menunjukkan satu rombongan kereta yang membawa pengantin dipandu secara bengkang-bengkok...tak tau pulak apa maksud diorang buat macam ni kan..mungkin adat diaorang atau suka suki je nak buat macam tu...diaorang ni kat negara China..hehe..agak-agak,kalau buat kat bandaraya kat Malaysia ni boleh tak??







6 comments:

  1. mak ai, gempak gile la, kalau jalan x de org ade la

    ReplyDelete
  2. haha.. mmg sure jalan jam dr pagi sampai ptg kalau kat malaysia.. haha

    ReplyDelete
  3. kalau dibuatnya eksiden tak sempat naik pelamin kan..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)